OSOITE: Jäkälätie 9 A, Kalajoki

HINTA: 219 000 €
KOKO : 44 m²
VUOSI: 2023

Upea lomahuoneisto Kalajoen Hiekkasärkillä.

Jäkälähovi sijaitsee Hotelli Rantakallan välittömässä läheisyydessä. Valaistu hiihtolatu ja muut ulkoilureitit alkavat talon vierestä. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Seikkailupuisto Pakka, Vesipuisto Jukupark, Ostoskylä Loisto sekä monet ravintolapalvelut.

Taloyhtiössä on 34 huoneistoa, 40-86 neliöisiä. Autopaikkoja yhtiöllä on yhteensä 27. Lisäksi on 8 osakashallintaan myytävää autokatospaikkaa.

Kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Ylimmistä kerroksista avautuu merinäköala etelän suuntaan. Taloyhtiö lämpiää edullisella maalämmöllä. Kesällä sitä hyödynnetään huoneistojen viilentämiseen.

Jäkälähovin huoneiston voit laittaa kätevästi myös vuokravälitykseen Hotelli Rantakallan kautta. Voit itse päättää, minkä verran käytät huoneistoa omaan lomailuun. Muulta ajalta kerrytät vuokratuottoa. Huoneisto on mahdollisuus ostaa myös kalustettuna. Sijoittajalle kohteessa on alv-vähennysmahdollisuus.

Jäkälähovin rakentaminen alkoi huhtikuussa 2022 ja huoneistot valmistuvat toukokuun loppuun mennessä vuonna 2023.

-Antti Järvelä, 041 315 1679

Lisää kohteesta Etuovi.com:ssa
Lisää kohteesta Oikotie.fi:ssä