Asunnon myynnin vaiheet

1. Arviointi

Ajantasainen hinta-arvio on avain parhaaseen hintaan. Oikea hinta herättää luottamusta. Pitkittynyt myyntiaika merkitsee alhaisempaa kauppahintaa. Arviointikäynti ja arviointi on Sinulle aina maksuton.

Arviointikäynti sovitaan Sinulle sopivaan aikaan eikä se vaadi Sinulta erikseen valmistautumista.

2. Toimeksiantosopimus

Räätälöimme toimeksiantosopimuksen aina erikseen kunkin asiakkaamme kanssa. 

Välityspalkkiomme sovitaan selkeästi sopimuksen teon yhteydessä. Näin varmistamme, että sopimus rakentuu asiakkaan tarpeista käsin.

3. Valokuvaus

Valokuvauksen suorittaa alalle vihkiytynyt kuvaaja. Hän kuvaa kodistasi laadukkaat valokuvat, jotka tuovat esille sen parhaat puolet. 

Erityisesti netissä hyvät valokuvat ovat edukseen, kun ostajat vertailevat myyntikohteita.

4. Markkinointi

Myyntityö ja henkilökohtaiset tapaamiset ovat vaikuttavin tekijä kauppojen syntyyn. Lisäksi meiltä saat kodillesi laajimman mahdollisen näkyvyyden.

Esittelemme kohteet alueen keskiviikon Kalajaskassa ja digitaalisissa kanavissa: Etuovessa ja omilla sivuillamme.

5. Esittelyt

 Esittelemme koteja usein ja aktiivisesti. Potentiaalisilla ostajilla on mahdollisuus tavata meidät ja saada vastaukset kysymyksiinsä. Keräämme myös esittelyissä kävijöiltä tietoja ja toiveita. Näin meillä on ostajaehdokkaista valmiiksi tietoa siitä, kuka voisi olla kiinnostunut juuri Sinun kodistasi. Pidämme Sinut ajan tasalla esittelyiden sujumisesta ja muista kotisi myyntiä koskevista asioista.

6. Tarjousneuvottelut ja kaupanteko

 Turvaamme Sinulle turvallisen asuntokaupan. Neuvomme Sinulle jokaisessa kaupanteon vaiheessa parhaat käytänteet. Kun kiinteistönvälittäjämme hoitaa tarjousneuvottelun, kauppajärjestelyt ja kaupanteon, voit luottaa siihen, että koko kaupantekoprosessi hoituu Suomen lakien mukaan oikein. Noudatamme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n SKVL määrittelemää hyvää välitystapaa.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL:n jäsenyritys.

Arvostamme Sinua ja Sinun kotiasi. Tervetuloa hyville kaupoille.